1 op 1 begeleiding aan huis

Het volgen van een studie is niet altijd even gemakkelijk. Er wordt veel gevraagd van een leerling en student. Het plannen en uitvoeren van de studie zonder vertraging op te lopen is  best moeilijk. Je hebt zo veel dingen te doen naast je school/studie werk.

Ook kan het gebeuren dat je vastloopt in je studie; de leerstof niet begrijpt of zinvol kan verwerken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat je door persoonlijke situaties niet in staat bent om goed te studeren.

Wij bieden een persoonlijke coach die naar je luistert en die uit eigen ervaring weet waarover het gaat. Een coach die je helpt je studie in te richten en je begeleidt in het maken van keuzes. Je leert je studie in te vullen op een manier die het beste bij je past.

Uiteraard kan er ook worden gekozen voor een coach die je vakinhoudelijk ondersteunt en daar waar nodig “bijles” geeft.

Onze coaching kenmerkt zich mede door flexibele werktijden en werkplaatsen In overleg met de coach stel je de tijd en de plaats van begeleiding vast. De 1 op 1 begeleiding wordt bij u thuis verzorgd. Indien gewenst kan dit ook in ons Leer- en Testcentrum in Groningen

 

ROHO is lid van de LVSI: kwaliteit van onze begeleiding wordt bewaakt door de LVSI. Voor meer informatie zie http://www.lvsi.nl