Op een leuke wijze werken aan je zelf tijdens de zomervakantie. Leerstof inhalen, een extra vak doen, je voorbereiden op het nieuwe cursusjaar. Dat kan allemaal in ons Zomercollege. Schrijf je nu snel in!

Het programma voor het zomercollege is helemaal op maat gesneden voor jou. Daarin houden wij natuurlijk rekening dat het ook vakantie is voor jou.

Planning :
De studiecoach leert je het leerwerk structureren. Je stelt samen met de coach je zomercollege leerplan op.

Het uitvoeren van je leerplan:
Samen met je de studiecoach ga je aan de slag met je leerplan. Het kan zijn dat je een vak moet inhalen, het kan zijn dat je meerdere vakken moet bijwerken. Het leren moet je natuurlijk zelf doen, maar de studiecoach begeleidt je persoonlijk.

Overhoren/controleren :
Heb je onderdelen van je leerplan klaar, dan neemt de studiecoach een toets af. Is de toets goed gemaakt ga je door met het volgende onderdeel van je leerplan.

Werkwijze:
Je werkt of individueel of in een kleine groep. Maximale groepsgrootte is 4 deelnemers per studiecoach. Wil je liever aan huis worden geholpen dan kan dat ook.
De studiecoach komt dan bij je thuis. Vraag wel naar de voorwaarden.

Een landelijke organisatie:
Het ROHO Leer- en testcentrum maakt deel uit van een landelijke organisatie, gespecialiseerd in het bieden van maatwerk ondersteuning aan particulieren. Studiecoaching en huiswerkbegeleiding wordt reeds meerdere jaren met succes aangeboden. De kwaliteit van onze begeleiding wordt bewaakt door de LVSI (landelijke vereniging van studiebegeleidingsinstituten)

Openingstijden Zomercollege:
De hele zomervakantie, van maandag tot en vrijdag: 12.00 uur t/m 18.00 uur

 

 

ROHO is lid van de LVSI: De kwaliteit van onze begeleiding wordt bewaakt door de LVSI. Voor meer informatie zie http://www.lvsi.nl